Bootcamp

Bootcamp Training is begin deze eeuw ontstaan in de Verenigde Staten. Het een sportmethodiek gebaseerd op de trainingsroutine van het Amerikaanse leger. Niet schrikken, want deze cardiovasculaire en spierversterkende full body workout is voor mannen en vrouwen en alle fitness niveaus. De trainingen zijn zo opgezet dat iedereen kan deelnemen op zijn/haar eigen niveau.

Geen luxe sportscholen, maar een intensieve workout in de natuur waar je gemotiveerd wordt het maximale uit jezelf te halen. Lekker in de buitenlucht, back to basic in het Laurapark te Hengelo. De trainingen vinden plaats in het Laurapark te Hengelo. Meld je bij de ingang van het park aan de zijde van de Breemarsweg.

Let op: in de maanden november tot en met maart vindt de bootcamp bij erg slecht weer plaats in de Personal Training studio aan de Oude Boekeloseweg 11 in Hengelo. Dat wil niet zeggen dat er dan niet meer buiten getraind wordt maar hebben we wel een alternatief voor het geval het weer ons echt in de steek laat.

Meld je als nieuwe deelnemer altijd even van te voren aan via info@musclemotion.nl

Bootcamp Muscle Motion Laurapark HengeloBootcamp Muscle Motion Laurapark HengeloBootcamp Muscle Motion Laurapark HengeloBootcamp Muscle Motion Laurapark HengeloBootcamp Muscle Motion Laurapark HengeloBootcamp Muscle Motion Laurapark HengeloBootcamp Muscle Motion Laurapark HengeloBootcamp Muscle Motion Genseler vijvers HengeloBootcamp Muscle Motion Genseler vijvers Hengelo
Proefles

Maak gebruik van onze gratis proefles en kom langs om kennis te maken!

Proefles aanvragen