Small Group Training

Is Personal Training net een stapje te ver voor je? Dan kan een Small Group een goede match zijn. In een motiverend groepje van maximaal 4 personen trainen onder begeleiding van een Personal Trainer.

Wat is Small Group Training?

In 2019 wil Muscle Motion Small Group Training gaan opzetten. Wat houdt dit in? Het trainen van kleine groepjes (maximaal 4 personen) met 1 personal trainer erbij. Zo maak je de begeleiding intensief, maar de prijs van het trainen een stuk lager. Het is dan ook aantrekkelijk wanneer Personal Training 1 op 1 of duolessen te prijzig zijn. Bij Muscle Motion wordt er met maximaal 4 personen tegelijk trainen, zodat  iedereen goed in de gaten gehouden wordt. De focus tijdens deze trainingen zal op krachttraining liggen (meeste resultaat afvallen – figuurcorrectie) en met een klein accent op uithoudingsvermogen (conditie). 

Wat kun je verwachten van Small Group Training?

  • Trainen in kleine groepen, hierdoor wordt je meer uit je comfortzone gehaald en behaal je betere resultaten
  • Goedkoper dan Personal Training, maar toch veel aandacht!
  • Zowel binnen in de PT studio trainen als buiten
  • Trainen in een sociale setting en samen met je Groupmates sportieve uitdagingen aangaan
  • Focus op krachttraining/spieropbouw/afvallen
  • Afwisselende trainingen!

Tarieven

1x per week trainen

Dit bestaat uit 1 trainingssessie per week van 60 minuten met je groupmates. Bij aanvang voorafgegaan door een intake en indien gewenst sporttesten. De kosten voor 1x per week Small Group Training bedragen € 75,- per maand*.

2x per week trainen

Dit bestaat uit 2 trainingssessies per week van 60 minuten met je groupmates. Bij aanvang voorafgegaan door een intake en indien gewenst sporttesten. De kosten voor 2x per week Small Group Training bedragen € 120,- per maand*.

* Het betreft een abonnementsvorm met initieel een afname periode van minimaal 3 maanden. Daarna is dit abonnement per hele kalendermaand op te zeggen met een opzegtermijn van 1 maand.

Spreekt jou dit aan? Of heb je nog vragen? Neem dan snel contact op met Muscle Motion. 

Small Group Training Muscle MotionSmall Group Training Muscle Motion Small Group Training Muscle Motion
Proefles

Maak gebruik van onze gratis proefles en kom langs om kennis te maken!

Proefles aanvragen