Mission Motherhood sportlessen

Tijdens de zwangerschap gebeurt er van alles met je lichaam. Je merkt dat je conditie en kracht achteruit gaan. Er zijn veel dames die tijdens hun zwangerschap stoppen met het beoefenen van hun eigen sport. Vaak is er veel onduidelijkheid over wat nu wel of niet goed is om te doen tijdens de zwangerschap. Daarom hebben we bij Muscle Motion speciale sportlessen voor zwangere dames om sterk en fit te blijven tijdens hun zwangerschap: Zwanger & Fit! 

Zwangerschapsgerelateerde bekkenklachten

Veel zwangere dames hebben tijdens de zwangerschap last van hun bekken of lage rug. In de Mission Motherhood sportlessen wordt er veel aandacht besteed aan het aanleren/gebruiken van het spierkorset. En houden we door middel van krachttraining alle spieren sterk! Hierdoor kunnen zwangerschapsgerelateerde bekkenklachten voorkomen worden. Ook kan het sporten bijdragen aan het verminderen van deze klachten. 

Inhoud van de sportlessen

De Mission Motherhood sportlessen worden elke woensdagavond van 20.00 - 21.00 uur gegeven in de Personal Training Studio van Muscle Motion aan de Oude Boekeloseweg 11. Deze mooie locatie staat is die avond helemaal voor de Mission Motherhood sportlessen beschikbaar, zodat het ook een knusse/private sportomgeving oplevert. Na een warming-up gaat het kernprogramma van start, dat wordt afgesloten met een cooling-down. In de sportlessen is er aandacht voor het (leren) gebruiken van het spierkorset, krachttraining, bekkenbodemspieren trainen en conditietraining. De lessen zijn er gevarieerd en afwisselend en worden met verschillende opties qua zwaarte aangeboden zodat iedereen op zijn eigen niveau kan deelnemen. 

Groepsgrootte 

Er wordt lesgegeven in kleine groepjes, maximaal 10 personen. Je kunt instromen vanaf het moment dat je zwanger bent, of later in je zwangerschap. In principe kun je blijven sporten tot aan de bevalling. 

Abonnement & kosten

We werken met een maandabonnement dat per hele kalendermaand op te zeggen is. Echter hebben we hier wel te maken met een speciale doelgroep en het kan voorkomen dat je op advies van de gynaecoloog of verloskundige eerder moet stoppen met sporten. In overleg met de trainster is veel mogelijk. We vragen daarom van jullie om dit met ons te bespreken. De kosten voor het begeleid sporten €30,00/maand.

Aanmelding

Nadat je aanmelding is ontvangen krijg je schriftelijk bevestiging en verdere instructies. De cursus wordt gegeven in Hengelo door Regina Savaiva Leão (Arts & Zwanger en Fit instructrice)

Neem voor meer informatie gerust contact op met Muscle Motion.

Mission Motherhood sportlessen 1Mission Motherhood sportlessen 2Mission Motherhood sportlessen 3