Personal training

Steeds meer mensen beginnen te beseffen dat ze zonder de juiste begeleiding niet de gewenste resultaten bereiken. Hoeveel mensen beginnen met een sportmissie, maar raken de motivatie kwijt, doordat ze niet datgene bereiken wat zij aanvankelijk voor ogen hadden? Goede begeleiding en steun door middel van een Personal Trainer helpen je bij het bereiken van je doelen.

Personal Training is met de juiste invulling voor iedereen bereikbaar
Personal Training is met de juiste invulling voor iedereen bereikbaar

Wat doet een personal trainer nog meer?

Ook op het gebied van gezonder eten, stoppen met roken of minderen met alcohol kun je een Personal Trainer in de hand nemen. Een Personal Trainer is ook een leefstijlcoach die samen met je gaat kijken waar je allemaal gezondheidswinst kunt boeken: niet alleen op sportgebied, maar ook thuis en op het werk. En wat eet en drink je zoal?

Het kan ook zijn dat je al een gezonde levensstijl hanteert. Wellicht train je om meer spiermassa te krijgen, of voor een test voor een baan bij politie of defensie of om beter te worden in je wedstrijdsport. Ook voor deze dingen kun je terecht bij Personal Trainer Janine Moeken.

Sporten onder begeleiding van een Personal Trainer bij blessures en/of lichamelijke aandoeningen (bv COPD, diabetes, artrose, enz) kan je helpen om je gezondheid en sportprestaties blijvend te verbeteren.

Fitnesscentrum en buiten

Personal Trainer Janine Moeken kan veel meer dan een trainingsschema opstellen voor in het fitnesscentrum. Wil je lekker buiten sporten? Je kunt ook begeleiding en advies krijgen als je bijvoorbeeld buiten wilt gaan fietsen, mountainbiken, hardlopen, of zwemmen. Zo proberen we samen het bewegen te integreren in je dagelijkse leven. Want alleen zo levert trainen optimaal rendement op.

Verschillende vormen Personal Training

Heel veel mensen denken dat Personal Training erg duur is omdat er namelijk 1 op 1 getraind wordt. Personal Training is met de juiste invulling voor iedereen bereikbaar. Muscle Motion biedt verschillende vormen van betaalbare Personal Training aan:

Persoonlijk Begeleidingsprogramma

Twee keer per maand een half uur Personal Training en een op maat gemaakt schema. Voorafgegaan door een intake en sporttesten (30 minuten). Afhankelijk van je doelstellingen en trainingsfrequentie wordt uw vooruitgang geëvalueerd en aangepast. De kosten voor dit programma bedragen € 62, - per maand*. Dit programma is te volgen in cycli van 3 maanden.

Wat kun je verwachten van Personal Training?

 • Een maatplan voor je doelen
 • Sporten in een professionele PT-studio met optimale privacy
 • Hulp bij gezonder eetpatroon
 • Elke maand een nieuw trainingsschema
 • Veel kennis over sportvoeding
 • Uitdagende oefeningen
 • Veel kennis over voedingssupplementen
 • Corrigeren uitvoering van de oefeningen
 • Mental coaching
 • Testen en meten van je vooruitgang
 • Functie: stok achter de deur

Tarieven

Training 1 op 1

Dit bestaat uit losse trainingssessies van 1 uur met individuele begeleiding. Uiteraard voorafgegaan door een uitgebreide intake en sporttesten. De kosten voor een losse trainingssessie bedragen € 62, -.

10-trainingen pakket

10 trainingen van 1 uur individuele begeleiding van een Personal Trainer. Voorafgegaan door een uitgebreide intake en een aantal sporttesten. De kosten voor dit pakket zijn € 589, -.

20-trainingen pakket

20 trainingen van 1 uur individuele begeleiding van een Personal Trainer. Voorafgegaan door een uitgebreide intake en een aantal sporttesten. De kosten voor dit pakket zijn € 1116, -.

Training 2 op 1

Samen met uw partner of vriend(in) onder begeleiding van een Personal Trainer 1 uur begeleiding (losse trainingssessies). Ook voorafgegaan door een uitgebreide intake en een aantal sporttesten. De kosten voor deze trainingssessies bedragen € 41,- per uur per persoon.

Aan huis training

De bovenstaande diensten kunnen ook bij je thuis aangeboden worden. Hiervoor wordt naast de hierboven genoemde tarieven een reiskostenvergoeding van 25 cent per kilometer in rekening gebracht.

* Verschillende sportscholen hanteren een maandtarief van rond de € 50, -. Hierbij garanderen ze ook persoonlijke begeleiding, maar krijg je die wel? Bij Muscle Motion loopt er gegarandeerd twee keer per maand een half uur een Personal Trainer met je mee om te kijken of je het wel goed doet, en die je motiveert!

Spreekt jou dit aan? Of heb je nog vragen? Neem snel contact op met Muscle Motion.

Is Personal Training net een stapje te ver voor je? Dan kan een Small Group Training een goede match zijn. In een motiverend groepje van maximaal 4 personen trainen onder begeleiding van een Personal Trainer.

Small Group Training

Proefles

Voor personal training zijn er geen proeflessen. Neem graag even contact op om een oriënterend gesprek in te plannen.

Voor de zwangerschapscursus is er geen proefles mogelijk. Neem graag even contact op om een oriënterend gesprek in te plannen.